Bij Kampeercentrum denken wij ook aan onze planeet.

Bij Kampeercentrum denken wij ook aan onze planeet.

Bij Kampeercentrum denken wij ook aan onze planeet.

Duurzaamheid plaatsen wij dan ook graag voorop.

Hoe doen we dit?

In de eerste plaats situeert zich dit bij de levering. De kartonnen dozen waarmee wij jullie bestellingen versturen zijn stuk voor stuk gerecycleerde dozen die wij een tweede leven hebben gegeven. Hierdoor zou het kunnen dat de geleverde dozen niet meteen bij het gekochte product passen. Maar dat vinden wij geen probleem. Wij dragen duurzaamheid hoog in het vaandel en wij geven deze visie graag door aan de klant. Bij ons zal je dan ook geen eigen ontworpen doos vinden met eigen reclame wat volgens ons ook niet tot een betere service of betere producten zou leiden. 

Alle papieren die wij zelf afdrukken gebeurt natuurlijk op gerecycleerd papier. Dit is een kleine moeite en zeer belangrijk voor de natuur. Vandaar dat wij ook beslist hebben om de facturatie aan te passen. Wij kiezen voor een gewone, eenvoudige factuur waar al de nodige informatie op terug te vinden is. Dit bespaart meteen ook een pak inkt wat natuurlijk goed is voor de natuur en tevens ook voor ons.

Tot op heden zijn we nog niet overgeschakeld op gerecycleerde enveloppen omdat wij nog een massa op voorraad hebben. Natuurlijk is het zonde om deze weg te gooien. Hetzelfde geldt tevens voor de luchtkussens bij ons. Ik weet dat dit voor velen een hekelpunt is. Maar ik kan jullie verzekeren dat dit wel degelijk een bewuste keuze is. Alle luchtkussens die wij gebruiken zijn nl. al gebruikt door onze verschillende leveranciers die wij dus terug kunnen gebruiken. Wij vinden dit belangrijker dan de geleverde luchtkussens weg te gooien en ander verpakkingsmateriaal aan te kopen. 

Zelf bieden we ook een paar producten aan die bio hoog in het vaandel dragen. Denk maar aan bijvoorbeeld Solbio en Klean Kanteen...

Kampeercentrum wil zich dan ook graag profileren als een duurzame onderneming waarbij wij al onze doelstellingen hierin ook effectief kunnen waarmaken. 

Blijf op de hoogte van onze promoties

Inschrijven