Welkom bij Kampeercentrum, jouw online kampeerwinkel. Mogen wij ons even kort voorstellen?

Wijzelf van Kampeercentrum zijn een jong gezin die van kamperen onze hobby hebben gemaakt. Wij trekken er zelfs maandelijks op uit met onze caravan. Of het nu in de winter of de zomer is, dat maakt voor ons niet uit. Elk seizoen heeft zijn charmes.

Mijn eerste stappen in het outdoor leven heb ik gezet toen ik in het leger zat. Daar leerde ik de handige kneepjes van het kamperen kennen. Dit varieerde van slapen in een slaapzak onder de sterrenhemel tot in de vrije natuur de tent opzetten. Kortom: dit zijn prachtige belevenissen die mooie herinneringen met zich meebrengen. 

Na de geboorte van onze zoon kozen we bewust voor wat meer comfort. Een caravan was voor ons de beste optie om nieuwe herinneringen te creëren en toffe uitstappen te organiseren. Zowel in het buitenland als in eigen land zijn er zoveel mooie plekken te ontdekken. Door onze passie voor kamperen en het avontuurlijke buitenleven hebben we geïnvesteerd in een nieuwe kampeerwinkel (anno de 21ste eeuw). Geen showroom maar alles online en overal beschikbaar op pc, smartphone of tablet.

We streven ernaar om een zo ruim mogelijke keuze in kampeerspullen aan te bieden. Of het nu gaat om kampeerstoelen, tafels, bestek enz. Alles is bij ons te verkrijgen. Voor mensen die meer op outdoor gericht zijn hebben we een keuze van tenten tot oplaadbare powerboxen op zonne-energie voor jullie voorzien. Zelfs producten die vaak vergeten worden zoals EHBO-materiaal wat belangrijk kan zijn bij het kamperen. Zelfs koffie of thee kan je in ons assortiment verkrijgen. Toch zijn we er ons van bewust dat niet alles te vinden is op onze site, maar dat wil zeker niet zeggen dat we het niet kunnen leveren. We staan in nauw contact met onze leveranciers die alles kunnen leveren. Wij staan met veel plezier klaar om jullie verder te helpen. Jullie kunnen ons altijd bereiken via mail of telefoon.

Kortom: service is voor ons even belangrijk als het verkopen zelf. Via Facebook en onze nieuwsbrief proberen we regelmatig producten in de verf te zetten. Daar worden onze promoties bekendgemaakt. 

Wij kijken er alvast naar uit om jullie van dienst te zijn.